Szakmai konzultáció

A Magyarországi Billings Központ készséggel áll rendelkezésre a Billings Ovulációs Módszer® iránt érdeklődő egészségügyi szakemberek, pl. nőgyógyászok, endokrinológusok, funkcionális orvoslással foglalkozók, védőnők részére szakmai konzultáció formájában személyesen és online.

Orvos végzettségű szakmai konzulenseink, oktatóink tolmácsolásában, egyéni vagy kis csoportos konzultáció(k) során betekintést nyerhetnek a Billings Ovulációs Módszer® tudományos hátterébe, megismerhetik a kutatások eredményeit, a táblázatvezetés módját és diagnosztikus lehetőségként való felhasználását.

Válassz oktatót!

Dr. Szabó Magdolna Tünde

Csobánka

Email cím:

szabo.magdolna@billings.hu

Telefonszám:

Dr. Megyeri Valéria

Gyula és Budapest

Email cím:

megyeri.valeria@billings.hu

Telefonszám:

Dr. Fodor Ákos

Nyírbátor

Email cím:

fodor.akos@billings.hu

Telefonszám:

Dr. Récsei Márta

Nyírszőlős

5 éve élek szentségi házasságban, boldogan. A Billings módszerrel a jegyesoktatás kapcsán ismerkedtünk meg, melyet a későbbiekben a központot vezető házaspár segítségével könnyen elsajátítottunk. Meggyőződésem, hogy a módszer ismerete nélkül aligha lennénk ma szülők…Viszont megadatott nekünk az a kegyelmi ajándék, hogy gyermekünk születhetett és jelenleg ismét gyermekáldás elé nézünk.

Tovább olvasom...

A Billings módszert egyelőre életállapotom miatt (kisgyermek+ várandósság) igen korlátozottan tudom tanítani, csak baráti körben sikerül ezt kivitelezni. Viszont kellő rugalmasság esetén nyitott vagyok átadni ennek a módszernek a „csínját-bínját”. Aki attól félne, hogy ő képtelen megtanulni ezt az ovulációs módszert, azt ki kell ábrándítsam J. Menni fog, csak bátran keressen egy szimpatikus oktatót!

Civilként tüdőgyógyászként dolgozok a nyíregyházi megyei kórház tüdőgyógyászati osztályán.

2010-ben diplomáztam a Szegedi Orvostudományi Egyetemen, majd ez évben kezdtem el dolgozni a nyíregyházi kórházban. 2 évet kardiológiai osztályon töltöttem, majd 2013 januárjától erősítem a pulmonológiai osztály csapatát. 2016-ban szereztem szakvizsgát tüdőgyógyászatból Budapesten. Az osztályos munka mellett részt vettem több klinikai szakmai vizsgálatban is. 2017 novembere óta GYES-en vagyok, így a szakmát leginkább folyóiratokból tudom nyomon követni.

Email cím:

recsei.marta@billings.hu

Telefonszám:

Dr. Harsányiné Dr.Körmendy Mária

Szeged és Budapest

Email cím:

kormendy.maria@billings.hu

Telefonszám:

+36 30 605 9886