Oktatóink

Balatonfűzfő

Palásthyné Szőnyeg Beáta

palasthyne.sz.beata@gmail.com

Barabás

Kohács-Szűcs Mária

ksz.maria@billings.hu

Bodajk

Pongrácz Edit

dytta92@gmail.com

Bodajk

Répássy Anita

Répásy Anita vagyok, négygyermekes édesanya, védőnő, csecsemőmasszázs oktató, növekvő gyermekmasszázs oktató, akkreditált Billings-oktató. A kolléganőm által hallottam a módszerről, ami rögtön lenyűgözött, ezért végeztem el az oktató képzést. A női test csodája, amit minden nőnek érdemes megtanulni, felismerni. Végtelen egyszerűsége bárki számára megtanulhatóvá teszi. Két lány édesanyjaként, védőnőként szeretném, ha az érdeklődők számára a női ciklus, testtudat mélyebb tudatosságát átadni, megismertetni.

repasy.anita@billings.hu

Budapest

Balog Zita

balog.zita@billings.hu

Budapest

Baranyiné Kutasi Tünde

bktunde.billings@gmail.com

Budapest

Bódisné Szedleczky Fanny

Bódisné Szedleczky Fanny vagyok, óvodapedagógus végzettségű, termékenységismeret- és akkreditált Billings oktató. Férjemmel csaknem huszonöt éve neveljük 5 gyermekünket.

Amikor először hallottam a BOM®-ról, hatalmas fordulatot hozott az életünkbe. A BILLINGS OVULÁCIÓS MÓDSZER® tudományos háttere meggyőzött, érthetősége, letisztult szabályrendszere és nem utolsó sorban ÉLHETŐSÉGE LENYŰGÖZÖTT. Csak az forgott a fejemben, miért nem ismerheti ezt mindenki?

Saját tapasztalatból tudom, hogy mennyi kérdésem, bizonytalanságom volt, amikor annak idején, fiatal házasként egy könyvből tanultam meg a szimptotermális módszert. Ezért tartom fontosnak, hogy egy képzett oktató segítse azokat a nőket, akik komolyan használni szeretnék valamelyik cikluskövetéses módszert, mert ettől válnak igazán biztonságossá ha elkerülésre, hatékonnyá ha baba vállalásra szeretnék használni.

Testünk ismerete, a ciklus követése magabiztosságot ad. Hozzásegít a belsőnkben zajló folyamatok megértéséhez és így lelkileg is jobban tudunk hozzá kapcsolódni.

Nagy öröm számomra, hogy kiskamasz kortól a termékenység végéig számtalan fiatalt, nőt, párt, segíthetek önmaga megismerésében, egészsége megóvásában és a hormonmentes családtervezésben.

bp.fanny@billings.hu

Budapest

Clease Piroska Judit

piroska*clease@yahoo.co.uk

Budapest

Csabai Tiborné Margit

matyoka@csabainet.hu

Budapest

Fábriné Nagy Szilvia

nszilvi@hu.inter.net

Budapest

Kármán Veronika

karmanvera75@gmail.com

Budapest

Nagy Boglárka

n.boglarka90@gmail.com

Budapest és Egyek

Tóthné Varga Gizella

Tóthné Varga Gizella vagyok 3 gyermekes anyuka, akkreditált Billings oktató.

A párommal 24 éve vagyunk házasok, képzettségemet tekintve orvosdiagnosztikai laboratóriumi analitikus vagyok. A Billings Ovulációs Módszert egy előadás során ismertem meg. Több éve használjuk, a módszer egyszerűsége és eszköztelensége hihetetlen volt számomra, jó lenne, ha az iskolai tananyagban is szerepelne. 

Célom, hogy a felnövekvő generációval megismertessem termékenységük, ciklusuk követésének fontosságát. A módszer kamaszkortól a menopauzáig alkalmazható.

Valamint a gyermekre vágyó pároknak szeretnék segítséget nyújtani, a vágyott várandósság eléréséhez, több mint 20 éves meddőségi centrumban végzett tapasztalatommal. Szívügyem ez a terület, mivel a módszernek köszönhetem a 3. gyermekemet. Minden párral igyekszem barátságos viszonyt kialakítani, maximálisan odafigyelni rájuk, és megérteni lelkileg fájdalmas nehéz helyzetüket. Boldog vagyok, amikor visszaküldik a pozitív várandós teszteket, és együtt örülünk.

 Ezen kívül fontosnak tartom a gyógyszer és eszközmentes fogamzásgátlást, amely nagy népszerűségnek örvend a párok körében.

varga.gizella@billings.hu

Debrecen

Duró Edina

duro.edina@gmail.com

Debrecen

Iklódiné Orosz Mónika

Végzettségem szerint pedagógus és fejlesztőpedagógus vagyok, 24 éve tanítok Debrecenben egy gyógypedagógiai intézményben. 23 éve élek a férjemmel házasságban, a gyermekáldásra több éven keresztül vártunk, bekerültünk in vitro programba is. Akkor még nem ismertük ezt a módszert. Hálás vagyok, hogy két gyermekem van, akik természetesen fogantak meg. Sok kudarcot kellett megérnem az évek során, hogy miért nem jön a gyermekáldás.

A Billings Módszerben az a legnagyszerűbb, hogy megismerhetem testem rezdüléseit. Vágyva vágytam, hogy természetes módszert ismerhessek meg, melyet használhatok a családtervezében. A Billings Módszerről elsőként egy szerzetestől hallottam. A férjemmel részt vettünk egy előadáson, nagyon érthetőnek és könnyűnek tűnt a módszer, rögtön megtetszett nekünk. Minél többet szerettem volna megtudni róla, használni, továbbadni másoknak. Ez a vágyam is sikerült: 2 éve oktathatok, iskolában megelőzésként, pároknak is családtervezésben. Mióta megismertem, hirdetem a BOM előnyeit, természetességét, egyszerűségét. Ezt a módszert minél hamarabb meg kell, hogy ismerjék a fiatalok, mert élethosszig használhatják.

iklodi.monika@billings.hu

Debrecen

Márkus Bernadett

jakob.bernadett@gmail.com

Debrecen

Némethné Tornai Ildikó

Tornai Ildikó vagyok, akkreditált Billings-oktató, 4 gyermek édesanyja.

2017-ben találtunk rá a férjemmel a Billings Ovulációs Módszerre, ami egy teljesen új világot nyitott meg előttünk. Azóta küldetésemnek tekintem, hogy Magyarországon minél szélesebb körben elérhetővé váljon ez a nagyszerű és sokrétűen alkalmazható női tudás.

Aktív Billings felhasználóként és oktatóként napról-napra szembesülök azzal, hogy milyen pozitív változásokat hoz a saját testünk működésének megismerése.

Szeretem segíteni az egészségtudatosságra törekvő nőket abban, hogy felismerjék a ciklusaik és az általános egészségügyi állapotuk közötti összefüggést. Nagyszerű érzés, amikor a párok elküldik a vágyott pozitív tesztet, vagy évekig alkalmazzák a módszert boldogan és magabiztosan fogamzás elkerülésére. Szívesen kísérek szoptató édesanyákat és változókorban lévő hölgyeket is.

Számomra a Billings módszer tudás, szabadság és életstílus. Öröm és megtiszteltetés, hogy megoszthatom másokkal.

  • Facebook: Ciklusmentor
  • Országszerte online módon is vállalok oktatást.

tornai.ildiko@billings.hu

Debrecen

Pál Lászlóné Böbe

Pálné Böbe három gyermekes édesanya és feleség vagyok. Debrecenben a II. János Pál intézet Billings oktatójaként, valamint pedagógusként dolgozom. 2017-ben hallottam először a BOM természetes családtervezés módszeréről. Szerencsés egybeeséssel éppen akkor indult online levelező képzés.  Mivel nagyon szeretek tanulni és tanítani, elköteleződtem és sikeres vizsgát tettem oktatóként.

Szeretettel tanítom a hozzám forduló tudatos párokat és fiatalokat! Élethívatásomnak tekintem, hogy minél több fiatalhoz eljuthasson ez az egyszerű, de ugyanakkor teljes tudományos megalapozottságú, termékenységtudatos módszer. Mivel az életem pedagógusként a gyerekek körül forog, sokszor fordulnak hozzám kérdésekkel, melyek a testük változásaival kapcsolatosak. A BOM egy csodálatos eszköz és tudásanyag a kezemben, hogy szeretettel felvilágosítsam őket. A tanítás számomra öröm. Célom örömmel tanítani és gyakorolni a BOM-ot mint életformát.

palne.bobe@billings.hu

Debrecen

Somló-Bakos Dalma

dalma.bakos@gmail.com

Eger

Zsilvölgyi-Holló Eszter

Zsilvölgyi-Holló Eszter vagyok, 5 gyermek édesanyja, tanár. A BOM-mal 2010-ben ismerkedtem meg, keresve azt a módszert, ami leginkább alkalmas és élhető számunkra a férjemmel. A 3 legkisebb gyermekünk Billings babák, számunkra a módszer legnagyobb ajándékai.

Emellett persze tudást kaptunk, ami szabaddá tesz, levéve a vállunkról az aggodalom terhét. Mint biológia szakos tanár újra és újra csodálattal és döbbenten figyelem a Billings módszer használatának egyszerűségét és a hátterében álló, zseniálisan megszerkesztett és bonyolultan működő női testet. Az életem folyamatosan fiatalok között zajlik, velük élek, nem csak az iskola keretein belül, hanem azon kívül is, így fontos számomra, hogy megismerjék és megszeressék önmagukat, a testüket. A gyermekeink születése során egyre több édesanyával és gyermekre váró párral ismerkedtem meg, akik szintén mindig nyitottan keresték a lehetőségeket. Célom, hogy minél több nő és férfi megismerhesse a módszert. Legyen lehetőségük felelősségteljesen választani: olyan módszert, ami az ő életükbe beilleszthető, élhető, a kapcsolatukat megerősítő, akár kisbabára vágynak, akár úgy érzik, már teljes a családjuk.

zsh.eszter@billings.hu

Egyek

Pappné Fekete Mónika

Pappné Fekete Mónika vagyok, nagycsaládos édesanya. Férjemmel 19 éve boldog házasságban élünk, 3 gyermeket nevelünk kiegyensúlyozott családi összhangban.

Néhány évvel ezelőtt megkaptam a legigazibb felvilágosítást: a természetes családtervezés lehetőségét. Ami semmiben nem gátolja a boldogságunkat, ami az egészséges testi, lelki szabadságot nyújtó, a teljes biztonságot adó kulcs: a Billings módszer.

Örömmel mondhatom, hogy kiválóan működik. Fantasztikus érzés a testünk működésének ismerete, ezért is érzem azt, hogy szeretném ezt a tudományt másoknak is- mindenkinek- elmondani, átadni.

Akkreditált Billings oktatóként egy párt a gyermekáldás öröméhez juttatni nagyszerű dolog!

A Billings-módszer által megadatottakkal többnek tudhatjuk magunkat.

pappne.monika@billings.hu

Egyek

Tóthné Varga Gizella

varga.gizella@billings.hu

Esztergom

Balla Ágnes

momokaaa@gmail.com

Jászberény

Litkeiné Kis Andrea

kisalitkei@gmail.com

Karcag

Nagy Boglárka

n.boglarka90@gmail.com

Keszthely

Csermák Réka

csermak.reka@billings.hu

Keszthely

Csermák Tamás

csermak.tamas@billings.hu

Kismaros

Makkné Kende Adrienn

Férjemmel és 3 gyermekünkkel a Dunakanyarban élek. Nagy kincs számomra egy modern cikluskövetési módszer megbízható ismerete, meggyőződésem, hogy ez az a tudás, amit minden nőnek ismernie kellene. A Billings-módszert tanulva sokszor rácsodálkoztam, milyen nagy és bölcs a Teremtő, aki ilyen csodálatosan alkotta meg a női testet. A Billings-módszer biztos, pontos  információkat nyújt a termékenységemről, a testem működéséről, egyszerűen megtanulható és alkalmazható, és – számomra fontos szempont, hogy – erkölcsileg elfogadható, tudományosan igazolt eszköze a családtervezésnek, a gyermekvállalásnak. 
Férjemmel  a TESTTEO’ lelki napok szervezőcsapatának tagjaiként mélyen megismerhettük a Katolikus Egyház tanítását a házasságról, a szexualitásról. Nagy öröm számomra, hogy mindez nem puszta tiltólista, nem tabuk tömege, hanem meghívás az önajándékozó, mély szeretetre. És mennyire csodálatos, hogy Egyházunk meghívása a házaséletünk tisztaságára ma is megélhető! Ehhez korszerű, megbízható, modern lehetőséget kínál a Billings-módszer. Segíthet a vágyott baba megfoganásában, betegségek korai felismerésében vagy a gyermekáldás elkerülésében, ha a házaspár úgy dönt,hogy most nem tudnak újabb gyermeket vállalni. Bármilyen célból alkalmazzuk is a Billings-módszert, méltóságunkat és egészségünket tiszteletben tartó eszközhöz nyúlunk. Csodálatos számomra, ahogyan a Billings-módszerben összeér a hit és erkölcs, a modern tudomány és az egészségtudatosság.

kende.adrienn@billings.hu

Kolozsvár

Dorka-Fábián Mária

dorka.maria@billings.hu

Mezőkaszony

Kohács-Szűcs Mária

ksz.maria@billings.hu

Miskolc

Kolozsi-Koss Judit

kolozsikoss@gmail.com

Miskolc

Ramada Tímea

timea.ramada@gmail.com

Miskolc

Szabó-Nagy Veronika

sznagy.vera@gmail.com

Munkács

Kosztka Arnold

kostka.arnold@billings.hu

Nagykároly

Dorka-Fábián Mária

dorka.maria@billings.hu

Nyíregyháza

Lukács Krisztina

Nagycsaládos édesanya vagyok, 20 éve élünk boldog házasságban a férjemmel. Gyógypedagógusként dolgoztam néhány évig, amíg nem találkoztunk a Billings Módszerrel, amely teljesen megváltoztatta az életünket. Hogy miért? Mert – a legnagyobb meglepetésünkre – rövid időn belül rájöttünk arra, hogy: működik! Érthető, logikus, egyszerű és természetes.

Ráadásul a termékenységgel és családtervezéssel kapcsolatos összes kérdésünket megválaszolta. Minden félelem, kétely, szorongás eloszlott bennünk,  és visszatért az a mély harmónia és szerelem, amivel közös életünket kezdtük évekkel azelőtt.

A különböző családtervezési módszerek által okozott több évnyi csalódás és testi-lelki mellékhatások után ez a felismerés olyan örömmel töltött el, amit már nem tudtunk magunkban tartani. Elhatároztuk, hogy hirdetni fogjuk mindenhol mindenkinek, mert – bár egy egyszerű ismeretről van szó – a nők, a párok nem tudnak róla és gyakran egyedül maradnak a problémáikkal.

2014 óta vezetjük a Magyarországi Billings Központot. Célunk, hogy minden nő és pár megértse a termékenységet és ezáltal boldog, felszabadult, örömteli életet éljen.

info@billings.hu

Nyírszőlős

Dr. Récsei Márta

recsei.marta@billings.hu

Nyírszőlős

Wachalné Tóth Angéla

Wachalné Tóth Angéla vagyok. Iskolavédőnőként dolgozom Nyíregyházán. Férjemmel és két gyermekemmel is itt élünk. A Billings módszerrel egy előadáson találkoztam először, ahol azonnal megfogott az egyszerűsége, logikussága, és annak felismerése, hogy megérthetem testem női működését, ciklusomat.  Célom átadni ezeket az információkat a nők – különösen a fiatalok – számára, hogy minél hamarabb megtanulhassák és alkalmazhassák az életükben.

wachalneangela@gmail.com

Pécs

Nagyné Dékány Judit

judit.d.nagy@gmail.com

Piliscsaba

Kissné Csizmazia Katalin

csizmazia.kata@gmail.com

Szatmárnémeti

Czier István

czier.istvan@billings.hu

szeged

Gábor-Boros Edina

boros.edina@gmail.com

szeged

Orosz Annamária

korosza@gmail.com

Székesfehérvár

Jármi Zoltánné

jarmimonika@gmail.com

Székesfehérvár

Szollár-Kaczur Beatrix

kaczur.beatrix@gmail.com

Szentendre

Módra Klára

A szülészetben eltöltött évek alatt kerestem azt a természetes módszert, ami a nők különböző élethelyzetében segítségükre lehet pl.: fogantatás, szoptatás, meddőség okainak feltárása. A Billings Ovulációs Módszerben egy olyan tökéletes biológiai rendszert ismertem meg, amit minden korosztálynak oktatok.

Biológusként lehetőségem van bemutató órákat tartani középiskolásoknak. Fontosnak tartom, hogy a fiatalok időben felfedezzék saját testük működésének sajátosságát és termékenységük felbecsülhetetlen értékét. 

modra.klara@billings.hu

Szentendre

Dr. Surányi-Vadas Tímea

suranyi.timea@billings.hu

Szentendre

Manzera Nikoletta

citniki@gmail.com