Ismétlő konzultáció

Ha a tanfolyamot már régebben végezted el, vagy élethelyzeted megváltozik (pl. szoptatás alatt szeretnéd elkerülni az újabb babát, vagy pre-menopauza miatt kezd rendszertelenné válni a ciklusod), kérhetsz újabb időpontot, hogy átbeszéljétek, felfrissítsétek a korábban tanultakat.

Válassz oktatót!

Bódisné Szedleczky Fanny

Budapest

Bódisné Szedleczky Fanny vagyok, akkreditált Billings oktató. Férjemmel 5 gyermekünket több mint húsz éve neveljük együtt.

Amikor először hallottam a BOM®-ról, hatalmas fordulatot hozott az életünkbe.

A BILLINGS OVULÁCIÓS MÓDSZER® tudományos háttere meggyőzött, érthetősége, letisztult szabályrendszere és nem utolsó sorban élhetősége lenyűgözött. Azonnal váltottunk a korábban alkalmazott szimptothermális módszerről és nem csalódtunk.

Tovább olvasom...

Aki megtanulja, napi pár perc odafigyeléssel és táblázatvezetéssel megbízható pontossággal határozhatja meg minden nap a terméketlenséget vagy a termékenységet és egyszerű szabályai minden élethelyzetben a biztonságot nyújtják. Testünk ismerete, a ciklus követése magabiztosságot ad és jóval korábban felfedezhetőek a rendellenességek és egy esetleges betegség jelei mintha csak az éves szűrővizsgálatokra hagyatkoznánk.

Csak az forgott a fejemben, miért nem ismertem én ezt 20 éven át? Mindenkinek szüksége lenne arra a tudásra, amellyel elkerülhetne egy sor olyan helyzetet, döntést, dilemmát, ami a szexualitásában, az életében problémát okoz! Olyan sok felesleges, hasznavehetetlen dolgot tanul meg az ember, amire soha nem lesz szüksége az életben, de a teste, a biológiai működése, a szexualitása mindenkinek a sajátja bárhová sodorja is az élet.

Ezzel a motivációval lett hivatásom a szexuálpedagógiai prevenció és a személyiség fejlesztés után a Billings Ovulációs Módszer® oktatás. Nagy öröm számomra, hogy kamaszkortól a menopauzáig számtalan fiatalt, nőt, párt, segíthetek önmaga megismerésében, egészsége megóvásában és a hormonmentes családtervezésben.

Legnagyobb élményem amikor a hosszú ideje próbálkozó párok néhány ciklus után boldogan hívnak fel érkező kisbabájuk hírével.

Email cím:

bp.fanny@billings.hu

Telefonszám:

+36 30 9000 331

Facebook

@termekenysegismeret

Tóthné Varga Gizella

Budapest és Egyek

Tóthné Varga Gizella vagyok 3 gyermekes anyuka, akkreditált Billings oktató.

A párommal 24 éve vagyunk házasok, képzettségemet tekintve orvosdiagnosztikai laboratóriumi analitikus vagyok. A Billings Ovulációs Módszert egy előadás során ismertem meg. Több éve használjuk, a módszer egyszerűsége és eszköztelensége hihetetlen volt számomra, jó lenne, ha az iskolai tananyagban is szerepelne.

Tovább olvasom...

Célom, hogy a felnövekvő generációval megismertessem termékenységük, ciklusuk követésének fontosságát. A módszer kamaszkortól a menopauzáig alkalmazható.

Valamint a gyermekre vágyó pároknak szeretnék segítséget nyújtani, a vágyott várandósság eléréséhez, több mint 20 éves meddőségi centrumban végzett tapasztalatommal. Szívügyem ez a terület, mivel a módszernek köszönhetem a 3. gyermekemet. Minden párral igyekszem barátságos viszonyt kialakítani, maximálisan odafigyelni rájuk, és megérteni lelkileg fájdalmas nehéz helyzetüket. Boldog vagyok, amikor visszaküldik a pozitív várandós teszteket, és együtt örülünk.

 Ezen kívül fontosnak tartom a gyógyszer és eszközmentes fogamzásgátlást, amely nagy népszerűségnek örvend a párok körében.

Email cím:

varga.gizella@billings.hu

Telefonszám:

+36 30 425 0960 sms

Dr. Szabó Magdolna Tünde

Csobánka

Email cím:

szabo.magdolna@billings.hu

Telefonszám:

Iklódiné Orosz Mónika

Debrecen

Végzettségem szerint pedagógus és fejlesztőpedagógus vagyok, 24 éve tanítok Debrecenben egy gyógypedagógiai intézményben. 23 éve élek a férjemmel házasságban, a gyermekáldásra több éven keresztül vártunk, bekerültünk in vitro programba is. Akkor még nem ismertük ezt a módszert. Hálás vagyok, hogy két gyermekem van, akik természetesen fogantak meg.

Tovább olvasom...

Sok kudarcot kellett megérnem az évek során, hogy miért nem jön a gyermekáldás. A Billings Módszerben az a legnagyszerűbb, hogy megismerhetem testem rezdüléseit. Vágyva vágytam, hogy természetes módszert ismerhessek meg, melyet használhatok a családtervezében. A Billings Módszerről elsőként egy szerzetestől hallottam. A férjemmel részt vettünk egy előadáson, nagyon érthetőnek és könnyűnek tűnt a módszer, rögtön megtetszett nekünk. Minél többet szerettem volna megtudni róla, használni, továbbadni másoknak. Ez a vágyam is sikerült: 2 éve oktathatok, iskolában megelőzésként, pároknak is családtervezésben. Mióta megismertem, hirdetem a BOM előnyeit, természetességét, egyszerűségét. Ezt a módszert minél hamarabb meg kell, hogy ismerjék a fiatalok, mert élethosszig használhatják.

Email cím:

iklodi.monika@billings.hu

Telefonszám:

‪+36 20 437 2311

Némethné Tornai Ildikó

Debrecen

Tornai Ildikó vagyok, akkreditált Billings oktató, 4 gyermek édesanyja.

2017-ben találtunk rá a férjemmel a Billings Ovulációs Módszerre, ami egy teljesen új világot nyitott meg előttünk. Azóta küldetésemnek tekintem, hogy Magyarországon minél szélesebb körben elérhetővé váljon ez a nagyszerű és sokrétűen alkalmazható női tudás.

Tovább olvasom...

Aktív Billings felhasználóként és oktatóként napról-napra szembesülök azzal, hogy milyen pozitív változásokat hoz a saját testünk működésének megismerése.

Szeretem segíteni az egészségtudatosságra törekvő nőket abban, hogy felismerjék a ciklusaik és az általános egészségügyi állapotuk közötti összefüggést. Nagyszerű érzés, amikor a párok elküldik a vágyott pozitív tesztet, vagy évekig alkalmazzák a módszert boldogan és magabiztosan fogamzás elkerülésére. Szívesen kísérek szoptató édesanyákat és változókorban lévő hölgyeket is.

Számomra a Billings módszer tudás, szabadság és életstílus. Öröm és megtiszteltetés, hogy megoszthatom másokkal.

Email cím:

tornai.ildiko@billings.hu

Telefonszám:

+36 70 366 0758

Facebook

@ciklusmentor

Zsilvölgyi-Holló Eszter

Eger

Zsilvölgyi-Holló Eszter vagyok, 5 gyermek édesanyja, tanár. A BOM-mal 2010-ben ismerkedtem meg, keresve azt a módszert, ami leginkább alkalmas és élhető számunkra a férjemmel. A 3 legkisebb gyermekünk Billings babák, számunkra a módszer legnagyobb ajándékai.

Tovább olvasom...

Emellett persze tudást kaptunk, ami szabaddá tesz, levéve a vállunkról az aggodalom terhét. Mint biológia szakos tanár újra és újra csodálattal és döbbenten figyelem a Billings módszer használatának egyszerűségét és a hátterében álló, zseniálisan megszerkesztett és bonyolultan működő női testet. Az életem folyamatosan fiatalok között zajlik, velük élek, nem csak az iskola keretein belül, hanem azon kívül is, így fontos számomra, hogy megismerjék és megszeressék önmagukat, a testüket. A gyermekeink születése során egyre több édesanyával és gyermekre váró párral ismerkedtem meg, akik szintén mindig nyitottan keresték a lehetőségeket. Célom, hogy minél több nő és férfi megismerhesse a módszert. Legyen lehetőségük felelősségteljesen választani: olyan módszert, ami az ő életükbe beilleszthető, élhető, a kapcsolatukat megerősítő, akár kisbabára vágynak, akár úgy érzik, már teljes a családjuk.

Email cím:

zsh.eszter@billings.hu

Telefonszám:

+36 30 384 6149

Pappné Fekete Mónika

Egyek

Pappné Fekete Mónika vagyok, nagycsaládos édesanya. Férjemmel 19 éve boldog házasságban élünk, 3 gyermeket nevelünk kiegyensúlyozott családi összhangban.

Néhány évvel ezelőtt megkaptam a legigazibb felvilágosítást: a természetes családtervezés lehetőségét. Ami semmiben nem gátolja a boldogságunkat, ami az egészséges testi, lelki szabadságot nyújtó, a teljes biztonságot adó kulcs: a Billings módszer.

Tovább olvasom...

Örömmel mondhatom, hogy kiválóan működik. Fantasztikus érzés a testünk működésének ismerete, ezért is érzem azt, hogy szeretném ezt a tudományt másoknak is- mindenkinek- elmondani, átadni.

Akkreditált Billings oktatóként egy párt a gyermekáldás öröméhez juttatni nagyszerű dolog!

A Billings-módszer által megadatottakkal többnek tudhatjuk magunkat.

Email cím:

pappne.monika@billings.hu

Telefonszám:

+36 20 372 9291‪

Pál Lászlóné Böbe

Hajdúsámson

Pálné Böbe három gyermekes édesanya és feleség vagyok. Debrecenben a II. János Pál intézet Billings oktatójaként, valamint pedagógusként dolgozom. 2017-ben hallottam először a BOM természetes családtervezés módszeréről. Szerencsés egybeeséssel éppen akkor indult online levelező képzés. Mivel nagyon szeretek tanulni és tanítani, elköteleződtem és sikeres vizsgát tettem oktatóként.

Tovább olvasom...

Szeretettel tanítom a hozzám forduló tudatos párokat és fiatalokat! Élethívatásomnak tekintem, hogy minél több fiatalhoz eljuthasson ez az egyszerű, de ugyanakkor teljes tudományos megalapozottságú, termékenységtudatos módszer. Mivel az életem pedagógusként a gyerekek körül forog, sokszor fordulnak hozzám kérdésekkel, melyek a testük változásaival kapcsolatosak. A BOM egy csodálatos eszköz és tudásanyag a kezemben, hogy szeretettel felvilágosítsam őket. A tanítás számomra öröm. Célom örömmel tanítani és gyakorolni a BOM-ot mint életformát.

Email cím:

palne.bobe@billings.hu

Telefonszám:

+36 20 251 3773

Csákiné Ozsváth Ottilia

Nyíregyháza

Három gyermekes anya és védőnő vagyok. Pár éve ismerkedtem meg a Billings módszerrel. Munkám során családtervezéssel is foglalkozom. A természetes családtervezésről azt tanultam és sok helyen azt olvastam, hogy elavult, nem biztos módszer. Amikor megismerkedtem a BOM-mal nagy meglepetésemre megértettem, hogy a legegyszerűbb, legtermészetesebb és a legbiztonságosabb lehetőség.

Tovább olvasom...

Megfogott a sokoldalúsága, mert egyrészt egy védekezési módszer, de segít ha babát szeretnénk és a saját testem működésének megismerése folytán felismerhetem a betegségeket is.

Azért választottam a védőnői hivatást, mert úgy gondolom, hogy a prevenció területén van a legnagyobb lehetőségünk pozitív változásokat elérni és az egészséges családok révén egészséges környezetet, társadalmat építeni. Ezért végeztem el Billings oktató képzőt és szeretném másoknak is megtanítani ezt a nagyon egyszerű, sokoldalú, tudományos tapasztalatokon alapuló módszert.

Email cím:

csaki.ottilia@billings.hu

Telefonszám:

+36 20 327 9680

Lukács Krisztina Janka

Nyíregyháza

Nagycsaládos édesanya vagyok, 20 éve élünk boldog házasságban a férjemmel. Gyógypedagógusként dolgoztam néhány évig, amíg nem találkoztunk a Billings Módszerrel, amely teljesen megváltoztatta az életünket. Hogy miért? Mert – a legnagyobb meglepetésünkre – rövid időn belül rájöttünk arra, hogy: működik! Érthető, logikus, egyszerű és természetes.

Tovább olvasom...

Ráadásul a termékenységgel és családtervezéssel kapcsolatos összes kérdésünket megválaszolta. Minden félelem, kétely, szorongás eloszlott bennünk,  és visszatért az a mély harmónia és szerelem, amivel közös életünket kezdtük évekkel azelőtt.

A különböző családtervezési módszerek által okozott több évnyi csalódás és testi-lelki mellékhatások után ez a felismerés olyan örömmel töltött el, amit már nem tudtunk magunkban tartani. Elhatároztuk, hogy hirdetni fogjuk mindenhol mindenkinek, mert – bár egy egyszerű ismeretről van szó – a nők, a párok nem tudnak róla és gyakran egyedül maradnak a problémáikkal.

2014 óta vezetjük a Magyarországi Billings Központot. Célunk, hogy minden nő és pár megértse a termékenységet és ezáltal boldog, felszabadult, örömteli életet éljen.

Email cím:

lukacs.krisztina@billings.hu

Telefonszám:

+36 30 422 9889

Nadrai-Gergely Klaudia

Nyíregyháza

Nadrai-Gergely Klaudia vagyok, végzettségem szerint magyar-történelem szakos bölcsész, újságíró, jelenleg gyógypedagógus hallgató. A Billings Ovulációs Módszerrel az első Életek az Életért Konferencián találkoztam és viszonylag hamar meghallgattunk egy részletesebb ismertetőt a vőlegényemmel, akivel tavaly nyáron házasodtunk össze. Miközben az oktatóképzést végeztem, én magam is megtapasztaltam, hogy megbízhatóan működik, s azóta is sikeresen alkalmazzuk a módszert.

Tovább olvasom...

Leginkább a fiatalok nyelvén értek, szeretném minél többekkel megismertetni a BOM működését. A későbbiekben szívesen vezetnék állatasszisztált terápiákat, illetve alkalmaznám a módszerrel kapcsolatos ismereteimet a gyógypedagógia területén is. Hiszek abban, hogy minden gyermek (beleértve a sérült, halmozottan sérült gyermekeket is) fejleszthető, nevelhető, állapota javítható a megfelelő eszközökkel és módszerekkel.

Örömmel oktatom a módszert fiataloknak, mert érdeklődők, nyitottak minden új ismeretre és ha megfelelően adják át nekik, egy életre hasznát vehetik. Napjainkban kiemelten fontosnak tartom, hogy az ifjúság mélyebb ismereteket szerezzen saját testének működéséről, csodájáról, lehetőségeiről.

Email cím:

gergely.klaudia@billings.hu

Telefonszám:

Wachalné Tóth Angéla

Nyírszőlős

Wachalné Tóth Angéla vagyok. Iskolavédőnőként dolgozom Nyíregyházán. Férjemmel és két gyermekemmel is itt élünk. A Billings módszerrel egy előadáson találkoztam először, ahol azonnal megfogott az egyszerűsége, logikussága, és annak felismerése, hogy megérthetem testem női működését, ciklusomat.  Célom átadni ezeket az információkat a nők – különösen a fiatalok – számára, hogy minél hamarabb megtanulhassák és alkalmazhassák az életükben.

Email cím:

wachalne.angela@billings.hu

Telefonszám:

+36 20 669 295

Szenes István

Pócspetri

Email cím:

szenes.istvan@billings.hu

Telefonszám:

Módra Klára

Szentendre

A szülészetben eltöltött évek alatt kerestem azt a természetes módszert, ami a nők különböző élethelyzetében segítségükre lehet pl.: fogantatás, szoptatás, meddőség okainak feltárása. A Billings Ovulációs Módszerben egy olyan tökéletes biológiai rendszert ismertem meg, amit minden korosztálynak oktatok.

Biológusként lehetőségem van bemutató órákat tartani középiskolásoknak. Fontosnak tartom, hogy a fiatalok időben felfedezzék saját testük működésének sajátosságát és termékenységük felbecsülhetetlen értékét. 

Email cím:

modra.klara@billings.hu

Telefonszám:

Dr. Surányi-Vadas Tímea

Szentendre

Email cím:

suranyi.timea@billings.hu

Telefonszám:

Görögné Gergely Anikó

Újfehértó

Három gyermekes anya vagyok. Számomra a biztonságot jelenti a Billings módszer.

Több betegségem volt, emiatt sokat kellett várnunk a második és harmadik gyermekünkre, akiknek nagyon örültünk. Az egészségi állapotom miatt nem szerettünk volna több gyermeket vállalni. Fogamzásgátló tablettát nem szedhettem, de ezt utólag nem is bánom.

Tovább olvasom...

A Billings módszert több ismerősöm is ajánlotta, és hosszas gondolkodás után megtanultam.

Négy éve alkalmazzuk és megtaláltuk benne a megoldást a családtervezésre. A férjem is elégedett vele, szívesen beszél róla és megosztja tapasztalatait ismerősökkel, kollégákkal.

Azért lettem oktató, mert szeretném, ha a nők és a férfiak is megélhetnék azt a csodát, amit a BOM alkalmazása adhat: a szabadságot és görcsmentes, boldog házasságot.

Email cím:

gorog.aniko@billings.hu

Telefonszám:

Dorka-Fábián Mária Magdolna

Kolozsvár – RO

Email cím:

dorka.maria@billings.hu

Telefonszám:

00 40 742608118‪

Czier István

Mezőfény – RO

Email cím:

czier.istvan@billings.hu

Telefonszám:

00 40 765210538

Ruszányuk Zsuzsanna

Aknaszlatina UKR

Két gyönyörű gyermek édesanyja vagyok, 32 éve élünk boldog házasságban a férjemmel. Amióta ismerem a Billings Módszert minden erőmmel azon vagyok, hogy a környezetemben élő fiataloknak, nőknek és házaspároknak eljuttassam és megértessem velük, hogy ez az egyszerű és könnyen megérthető módszer a boldog házasság titka. 

Email cím:

ruszanyuk.zsuzsanna@billings.hu

Telefonszám:

Kolesznyikova Mária

Kőrösmező – UKR

Email cím:

milcsevics.marika@billings.hu

Telefonszám:

Kohács-Szűcs Mária

Mezőkaszony UKR

Email cím:

ksz.maria@billings.hu

Telefonszám:

00 38 099417061, +36 70 558 2694

Dr. Kosztka Arnold

Munkács – UKR

Email cím:

kostkarnold@billings.hu

Telefonszám:

00 38 0506512225

Reparuk Ildikó

Rahó – UKR

Email cím:

reparuk.ildiko@billings.hu

Telefonszám: