Online oktatás

Földrajzi vagy egyéb akadályok esetén lehetőséged van élő online kapcsolat útján elsajátítani a Billings Ovulációs Módszert.

Fontosnak tartjuk az egyénre szabott és személyes kapcsolattartást, ezért előnyben részesítjük a videós konzultációt, ha az online oktatást választod.

Az oktatás intim témájára való tekintettel akkor válaszd ezt a megoldást, ha biztosítani tudod a nyugodt környezetet és a jó minőségű videós csatlakozást (Zoom, Viber, Messenger, Skype… stb.)

Válassz oktatót!

Bódisné Szedleczky Fanny

Budapest

Bódisné Szedleczky Fanny vagyok. Férjemmel 5 gyermekünket több mint húsz éve neveljük együtt.

Házasságunk elején a szimptothermális módszert alkalmaztuk a cikluskövetésre és az ovuláció meghatározására. A módszer körülményessége miatt, a hosszú szoptatási időszakok alatt és a fogamzás elkerülésének céljából azonban nem voltunk vele elégedettek.

Tovább olvasom...

Amikor először hallottam a BOM®-ról, hatalmas fordulatot hozott az életünkbe.

A BILLINGS OVULÁCIÓS MÓDSZER® tudományos háttere meggyőzött, érthetősége és élhetősége lenyűgözött. Azonnal váltottunk és nem csalódtunk.

Aki megtanulja, napi pár perc odafigyeléssel és táblázatvezetéssel megbízható pontossággal határozhatja meg minden nap a terméketlenséget vagy a termékenységet és egyszerű szabályai minden élethelyzetben a biztonságot nyújtják.

Csak az forgott a fejemben, miért nem ismertem én ezt 20 éven át? Mindenkinek szüksége lenne arra a tudásra, amellyel elkerülhetne egy sor olyan helyzetet, döntést, dilemmát, ami a szexualitásában, az életében problémát okoz! Olyan sok értelmetlen, felesleges, hasznavehetetlen dolgot tanul meg az ember, amire soha nem lesz szüksége az életben, de a teste, a biológiai működése, a szexualitása mindenkinek a sajátja bárhová sodorja is az élet.

Ezzel a motivációval lett hivatásom a szexuálpedagógiai prevenció és a személyiség fejlesztés után a Billings Ovulációs Módszer® oktatás. Nagy öröm számomra, hogy kamaszkortól a menopauzáig számtalan fiatalt, nőt, párt, segíthetek önmaga megismerésében, egészsége megóvásában és a hormonmentes családtervezésben.

Email cím:

bp.fanny@billings.hu

Telefonszám:

+36 30 9000 331

Tóthné Varga Gizella

Budapest és Egyek

Tóthné Varga Gizella vagyok 3 gyermekes anyuka, akkreditált Billings oktató.

A párommal 24 éve vagyunk házasok, képzettségemet tekintve orvosdiagnosztikai laboratóriumi analitikus vagyok. A Billings Ovulációs Módszert egy előadás során ismertem meg. Több éve használjuk, a módszer egyszerűsége és eszköztelensége hihetetlen volt számomra, jó lenne, ha az iskolai tananyagban is szerepelne. 

Tovább olvasom...

Célom, hogy a felnövekvő generációval megismertessem termékenységük, ciklusuk követésének fontosságát. A módszer kamaszkortól a menopauzáig alkalmazható.

Valamint a gyermekre vágyó pároknak szeretnék segítséget nyújtani, a vágyott várandósság eléréséhez, több mint 20 éves meddőségi centrumban végzett tapasztalatommal. Szívügyem ez a terület, mivel a módszernek köszönhetem a 3. gyermekemet. Minden párral igyekszem barátságos viszonyt kialakítani, maximálisan odafigyelni rájuk, és megérteni lelkileg fájdalmas nehéz helyzetüket. Boldog vagyok, amikor visszaküldik a pozitív várandós teszteket, és együtt örülünk.

 Ezen kívül fontosnak tartom a gyógyszer és eszközmentes fogamzásgátlást, amely nagy népszerűségnek örvend a párok körében.

Email cím:

varga.gizella@billings.hu

Telefonszám:

+36 30 425 0960 sms

Dr. Szabó Magdolna Tünde

Csobánka

Email cím:

szabo.magdolna@billings.hu

Telefonszám:

Némethné Tornai Ildikó

Debrecen

Tornai Ildikó vagyok, akkreditált Billings-oktató, 4 gyermek édesanyja.

2017-ben találtunk rá a férjemmel a Billings Ovulációs Módszerre, ami egy teljesen új világot nyitott meg előttünk. Azóta küldetésemnek tekintem, hogy Magyarországon minél szélesebb körben elérhetővé váljon ez a nagyszerű és sokrétűen alkalmazható női tudás.

Tovább olvasom...

Aktív Billings felhasználóként és oktatóként napról-napra szembesülök azzal, hogy milyen pozitív változásokat hoz a saját testünk működésének megismerése.

Szeretem segíteni az egészségtudatosságra törekvő nőket abban, hogy felismerjék a ciklusaik és az általános egészségügyi állapotuk közötti összefüggést. Nagyszerű érzés, amikor a párok elküldik a vágyott pozitív tesztet, vagy évekig alkalmazzák a módszert boldogan és magabiztosan fogamzás elkerülésére. Szívesen kísérek szoptató édesanyákat és változókorban lévő hölgyeket is.

Számomra a Billings módszer tudás, szabadság és életstílus. Öröm és megtiszteltetés, hogy megoszthatom másokkal.

Email cím:

tornai.ildiko@billings.hu

Telefonszám:

+36 70 366 0758

Zsilvölgyi-Holló Eszter

Eger

Email cím:

zsh.eszter@billings.hu

Telefonszám:

+36 30 384 6149

Pappné Fekete Mónika

Egyek

Pappné Fekete Mónika vagyok. Nagycsaládos édesanyaként a házasságunk 19 éve alatt –korábban- sajnos a fogamzásgátlás minden módszerét voltunk kénytelenek alkalmazni a párommal.

Ám néhány évvel ezelőtt megkaptam a legigazibb felvilágosítást: a természetes családtervezés lehetőségét. A jelenlegi, ami semmiben nem gátolja a boldogságunkat, ami az egészséges testi, lelki szabadságot nyújtó, a teljes biztonságot adó kulcs: a Billings módszer.

Tovább olvasom...

Örömmel mondhatom, hogy kiválóan működik. Fantasztikus érzés a testünk működésének ismerete, ezért is érzem azt, hogy szeretném ezt a tudományt másoknak is- mindenkinek- elmondani, átadni.

Akkreditált Billings oktatóként örömmel gyakorolhatom az erényes életre való hívást, illetve, hogy egy párt a gyermekáldás öröméhez juttatni nagyszerű dolog!

A Billings-módszer által megadatottakkal többnek tudhatjuk magunkat.

Email cím:

pappne.monika@billings.hu

Telefonszám:

+36 20 372 9291‪

Pál Lászlóné Böbe

Hajdúsámson

Email cím:

palne.bobe@billings.hu

Telefonszám:

+36 20 251 3773

Lukács Krisztina Janka 

Nyíregyháza

Nagycsaládos édesanya vagyok, 20 éve élünk boldog házasságban a férjemmel. Gyógypedagógusként dolgoztam néhány évig, amíg nem találkoztunk a Billings Módszerrel, amely teljesen megváltoztatta az életünket. Hogy miért? Mert – a legnagyobb meglepetésünkre – rövid időn belül rájöttünk arra, hogy: működik! Érthető, logikus, egyszerű és természetes.

Tovább olvasom...

Ráadásul a termékenységgel és családtervezéssel kapcsolatos összes kérdésünket megválaszolta. Minden félelem, kétely, szorongás eloszlott bennünk,  és visszatért az a mély harmónia és szerelem, amivel közös életünket kezdtük évekkel azelőtt.

A különböző családtervezési módszerek által okozott több évnyi csalódás és testi-lelki mellékhatások után ez a felismerés olyan örömmel töltött el, amit már nem tudtunk magunkban tartani. Elhatároztuk, hogy hirdetni fogjuk mindenhol mindenkinek, mert – bár egy egyszerű ismeretről van szó – a nők, a párok nem tudnak róla és gyakran egyedül maradnak a problémáikkal.

2014 óta vezetjük a Magyarországi Billings Központot. Célunk, hogy minden nő és pár megértse a termékenységet és ezáltal boldog, felszabadult, örömteli életet éljen.

Email cím:

lukacs.krisztina@billings.hu

Telefonszám:

+36 30 422 9889

Nadrai-Gergely Klaudia

Nyíregyháza

Email cím:

gergely.klaudia@billings.hu

Telefonszám:

Bartkuné Novák Nikolett

Nyírcsaholy

Email cím:

novak.nikolett@billings.hu

Telefonszám:

+36 30 937 1155

Wachalné Tóth Angéla

Nyírszőlős

Wachalné Tóth Angéla vagyok. Iskolavédőnőként dolgozom Nyíregyházán. Férjemmel és két gyermekemmel is itt élünk. A Billings módszerrel egy előadáson találkoztam először, ahol azonnal megfogott az egyszerűsége, logikussága, és annak felismerése, hogy megérthetem testem női működését, ciklusomat.  Célom átadni ezeket az információkat a nők – különösen a fiatalok – számára, hogy minél hamarabb megtanulhassák és alkalmazhassák az életükben.

Email cím:

wachalne.angela@billings.hu

Telefonszám:

+36 20 669 295

Módra Klára

Szentendre

Email cím:

modra.klara@billings.hu

Telefonszám:

Dr. Surányi-Vadas Tímea

Szentendre

Email cím:

suranyi.timea@billings.hu

Telefonszám:

Dorka-Fábián Mária Magdolna

Kolozsvár – RO

Email cím:

dorka.maria@billings.hu

Telefonszám:

00 40 742608118‪

Dr. Kosztka Arnold

Munkács – UKR

Email cím:

kostkarnold@billings.hu

Telefonszám:

00 38 0506512225