Csoportos tájékoztató

Hiszünk a módszerben, amit oktatunk, így szívesen tartunk általános módszerismertető előadást osztályok, vagy más formális vagy informális közösségek számára (min. 10 fő részvétele esetén).

A tájékoztató előadás nem tartalmazza az oktatás minden elemét, önmagában nem alkalmas a fogamzás elősegítésére vagy elkerülésére, de lehetővé teszi, hogy a hallgatók többet megtudjanak a női test egészséges működéséről és megismerjék a Billings Ovulációs Módszer alapjait.  

  • A ciklus szakaszai,
  • A méhnyaki nyák,
  • A táblázatvezetés,
  • A szabályok alkalmazása,
  • A BOM alkalmazása a természetes családtervezésben és a női reproduktív egészség megfigyelésében,
  • Kérdések megválaszolása.

Az előadás nem ingyenes, díjazása az előadó személyének, az előadás körülményeinek és az útiköltségnek megfelelően, egyedileg kerül megállapításra.

Válassz oktatót!

Bódisné Szedleczky Fanny

Budapest

Bódisné Szedleczky Fanny vagyok. Férjemmel 5 gyermekünket több mint húsz éve neveljük együtt.

Házasságunk elején a szimptothermális módszert alkalmaztuk a cikluskövetésre és az ovuláció meghatározására. A módszer körülményessége miatt, a hosszú szoptatási időszakok alatt és a fogamzás elkerülésének céljából azonban nem voltunk vele elégedettek.

Tovább olvasom...

Amikor először hallottam a BOM®-ról, hatalmas fordulatot hozott az életünkbe.

A BILLINGS OVULÁCIÓS MÓDSZER® tudományos háttere meggyőzött, érthetősége és élhetősége lenyűgözött. Azonnal váltottunk és nem csalódtunk.

Aki megtanulja, napi pár perc odafigyeléssel és táblázatvezetéssel megbízható pontossággal határozhatja meg minden nap a terméketlenséget vagy a termékenységet és egyszerű szabályai minden élethelyzetben a biztonságot nyújtják.

Csak az forgott a fejemben, miért nem ismertem én ezt 20 éven át? Mindenkinek szüksége lenne arra a tudásra, amellyel elkerülhetne egy sor olyan helyzetet, döntést, dilemmát, ami a szexualitásában, az életében problémát okoz! Olyan sok értelmetlen, felesleges, hasznavehetetlen dolgot tanul meg az ember, amire soha nem lesz szüksége az életben, de a teste, a biológiai működése, a szexualitása mindenkinek a sajátja bárhová sodorja is az élet.

Ezzel a motivációval lett hivatásom a szexuálpedagógiai prevenció és a személyiség fejlesztés után a Billings Ovulációs Módszer® oktatás. Nagy öröm számomra, hogy kamaszkortól a menopauzáig számtalan fiatalt, nőt, párt, segíthetek önmaga megismerésében, egészsége megóvásában és a hormonmentes családtervezésben.

Email cím:

bp.fanny@billings.hu

Telefonszám:

+36 30 9000 331

Némethné Tornai Ildikó

Debrecen

Tornai Ildikó vagyok, akkreditált Billings oktató, 4 gyermek édesanyja.

2017-ben találtunk rá a férjemmel a Billings Ovulációs Módszerre, ami egy teljesen új világot nyitott meg előttünk. Azóta küldetésemnek tekintem, hogy Magyarországon minél szélesebb körben elérhetővé váljon ez a nagyszerű és sokrétűen alkalmazható női tudás.

Tovább olvasom...

Aktív Billings felhasználóként és oktatóként napról-napra szembesülök azzal, hogy milyen pozitív változásokat hoz a saját testünk működésének megismerése.

Szeretem segíteni az egészségtudatosságra törekvő nőket abban, hogy felismerjék a ciklusaik és az általános egészségügyi állapotuk közötti összefüggést. Nagyszerű érzés, amikor a párok elküldik a vágyott pozitív tesztet, vagy évekig alkalmazzák a módszert boldogan és magabiztosan fogamzás elkerülésére. Szívesen kísérek szoptató édesanyákat és változókorban lévő hölgyeket is.

Számomra a Billings módszer tudás, szabadság és életstílus. Öröm és megtiszteltetés, hogy megoszthatom másokkal.

Email cím:

tornai.ildiko@billings.hu

Telefonszám:

+36 70 366 0758

Dr. Fodor Ákos

Nyírbátor

Email cím:

fodor.akos@billings.hu

Telefonszám:

Pál Lászlóné Böbe

Hajdúsámson

Email cím:

palne.bobe@billings.hu

Telefonszám:

+36 20 251 3773

Lukács Krisztina Janka 

Nyíregyháza

Nagycsaládos édesanya vagyok, 20 éve élünk boldog házasságban a férjemmel. Gyógypedagógusként dolgoztam néhány évig, amíg nem találkoztunk a Billings Módszerrel, amely teljesen megváltoztatta az életünket. Hogy miért? Mert – a legnagyobb meglepetésünkre – rövid időn belül rájöttünk arra, hogy: működik! Érthető, logikus, egyszerű és természetes.

Tovább olvasom...

Ráadásul a termékenységgel és családtervezéssel kapcsolatos összes kérdésünket megválaszolta. Minden félelem, kétely, szorongás eloszlott bennünk,  és visszatért az a mély harmónia és szerelem, amivel közös életünket kezdtük évekkel azelőtt.

A különböző családtervezési módszerek által okozott több évnyi csalódás és testi-lelki mellékhatások után ez a felismerés olyan örömmel töltött el, amit már nem tudtunk magunkban tartani. Elhatároztuk, hogy hirdetni fogjuk mindenhol mindenkinek, mert – bár egy egyszerű ismeretről van szó – a nők, a párok nem tudnak róla és gyakran egyedül maradnak a problémáikkal.

2014 óta vezetjük a Magyarországi Billings Központot. Célunk, hogy minden nő és pár megértse a termékenységet és ezáltal boldog, felszabadult, örömteli életet éljen.

Email cím:

lukacs.krisztina@billings.hu

Telefonszám:

+36 30 422 9889

Lukács László

Nyíregyháza

Email cím:

lukacs.laszlo@billings.hu

Telefonszám:

Nagy Éva

Nyíregyháza

Email cím:

nagy.eva@billings.hu

Telefonszám:

Szenes István

Pócspetri

Email cím:

szenes.istvan@billings.hu

Telefonszám:

Dr. Harsányiné Dr.Körmendy Mária

Szeged és Budapest

Email cím:

kormendy.maria@billings.hu

Telefonszám:

+36 30 605 9886

Módra Klára

Szentendre

Email cím:

modra.klara@billings.hu

Telefonszám:

Dr. Surányi-Vadas Tímea

Szentendre

Email cím:

suranyi.timea@billings.hu

Telefonszám:

Czier István

Mezőfény – RO

Email cím:

czier.istva@billings.hu

Telefonszám:

00 40 765210538

Ruszányuk Zsuzsanna

Aknaszlatina – UKR

Két gyönyörű gyermek édesanyja vagyok, 32 éve élünk boldog házasságban a férjemmel. Amióta ismerem a Billings Módszert minden erőmmel azon vagyok, hogy a környezetemben élő fiataloknak, nőknek és házaspároknak eljuttassam és megértessem velük, hogy ez az egyszerű és könnyen megérthető módszer a boldog házasság titka. 

Email cím:

ruszanyuk.zsuzsanna@billings.hu

Telefonszám:

Dr. Kosztka Arnold

Munkács – UKR

Email cím:

kostkarnold@billings.hu

Telefonszám:

00 38 0506512225